Livrare si plata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MODALITATI DE PLATA :

1. plata ramburs / la livrare;
2. plata prin OP- situatie in care marfa va fi livrata dupa ce se vor vedea banii in cont;
3. plata cu cardul.

 

TERMEN DE LIVRARE A PRODUSELOR

  • 24 – 48 ore – pentru produse aflate pe stoc
  • 4 – 5 zile – pentru produse care nu sunt pe stoc.

Livrările produselor se efectuează astfel:

  • Pentru expedierea comenzii din “COȘUL DE CUMPARATURI”, în cazul comenzilor trimise până la ora 17.00, produsele vor fi livrate în 24 de ore de la confirmarea comenzii, pentru produsele care sunt pe stoc;
  • Pentru expedierea comenzii din ”COȘUL DE CUMPĂRĂTURI” după ora 17.00, produsele vor fi livrate în 24 de ore începând cu prima zi lucrătoare după lansarea comenzii;
  • Pentru expedierea comenzilor pentru produse ce nu se afla pe stoc și trebuie comandate la extern, veți fi contactat de către unul din operatorii noștrii pentru a vă comunica termenul de livrare.

TAXA DE LIVRARE:

Pentru livrarea produselor comandate oriunde în țară, în funcție de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare și de modalitatea de plată aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga și valoarea calculata a transportului (taxa suplimentara de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii), astfel:

  • Pnetru comenzi în valoare de până la 450 lei, taxa de transport este platită de către dumneavoastră;
  • Pentru comenzi a căror valoare este mai mare de 450 de lei, taxa de transport este platită de către noi (in limita a 20 de kg).

 

Se consideră excepții de la aceste reguli: ANVELOPELE, JANTELE, ULEIURI.

 

Vă rugăm insistent ca la primirea coletului să recepționați cu atentie piesele primate!! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate Agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu încheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizările ulterioare vor fi extrem de greu de soluționat, deoarece fără acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasă la răspundere !


We are currently offline. You can email us instead.